8 Temmuz 2011

Tünelden Sonra / Plug - Out

Mecburi Çıkış...

Due to the enhancement eforts on theme in the abstractive graphic arts,  line of sight a bit mutates. Hope you enjoyed.

Abstract grafiğin vurguyu ön plana çıkarma gayretinden dolayı Dünyanın düzeni biraz değişiyor. Keyif aldığınızı umarım.

Büyük bir tünele veya köprüye girmeden önce “köprüden önceki son çıkış” veya “tünelden önceki son çıkış” diye ikaz tabelaları vardır. Bu ikazları dikkate almazsanız, direk tünele girerseniz. Tüneli veya köprüyü geçtikten sonra, “keşke bir kez daha düşünseydim” demenin de bir anlamı kalmaz. Onun için, tünele girmeden önce son bir kez daha düşünmek ve sağlıklı karar vermek zorundayız.




After The Tunnel
Last Out 
Tunnel warning signal always signs the last out before the tunnel. Actualy it is for your last decision. Are you ready to go in there untill the end or not...

HANGİ TÜNELLE NEREYE GİDİLECEK?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Fulya-Levazım arasındaki tünel yolunun ihalesini yaptı. Söz konusu tünel, Dolmabahçe-Fulya, Fulya-Levazım, Levazım-Akatlar’ın yer altından birbirine bağlayacak. Dolmabahçe’den başlayan ve Fulya-Yıldız’ın altından geçen 5 kilometrelik tünel, Ortaköy’e bağlanarak sahil yolunun alternatifi olacak.

Fulya-Levazım, Ihlamur-Levazım ve Levazım-Akatlar tünellerinin çıkış noktası ise Ortaköy Vadisi olarak belirlendi. 160 bin metrekarelik bu alana 6 tünel çıkışı ve tünelleri birbirine bağlayacak üç kavşak inşa edilecek.

Bebek-İstinye arası için de yaklaşık 4.5 kilometrelik tünel yapılacak. Tophane-Şişhane arasına açılacak 1 kilometrelik tünelle ise Salıpazarı, Karaköy ve Perşembe pazarı güzergâhındaki trafiğin rahatlatılması planlanıyor.

Fotoğraf ve manipülasyon yazara aittir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder